22.02.2022

Hodnotenie je tu!

FreightTech spoločnosť TIMOCOM ponúka 5-hviezdičkové hodnotenie

Screenshot obrazovky systému Smart Logistics s novou funkciou hodnotenia

Erkrath, 22. 02. 2022 – Oddnes TIMOCOM vo svojom Smart Logistics System ponúka hodnotenie obchodného partnera. Táto IT firma tak nielenže plní veľké prianie svojich zákazníkov, ale zároveň vylepšuje svoj Smart Logistics System o ďalšiu pridanú hodnotu. „V súkromí sa málokedy rozhodneme pre nákup bez toho, aby sme si predtým pozreli hodnotenie iných zákazníkov. Naši zákazníci odteraz môžu pri výbere svojho obchodného partnera zohľadniť aj názor druhých,“ hovorí Gunnar Gburek, Head of Business Affairs v TIMOCOM.

„Vzhľadom na dlhú splatnosť v logistike dávame našim zákazníkom dostatok času na vzájomné hodnotenie.“ Gunnar Gburek, Head of Business Affairs TIMOCOM

Aby hodnotenia prospeli celej sieti, musia byť spravodlivé a poctivé. Preto je hodnotenie viazané na aplikáciu Objednávky a na uzatvorenie objednávky prepravy. Gburek: „To zaistí, že sa budú hodnotiť iba používatelia, medzi ktorými je alebo bol obchodný vzťah.“ Zadávateľ môže hodnotiť komunikáciu so zmluvným partnerom, včasnosť nakládky a vykládky a zaobchádzanie s tovarom a s dokumentmi. Dodávatelia hodnotia okrem komunikácie aj férovosť zmluvných dohôd a včasnosť platby.

Lehoty splatnosti umožňujú dlhé obdobie hodnotenia

V zásade môže každý používateľ hodnotiť svojich obchodných partnerov tak dlho, dokým je s nimi v kontakte pomocou aplikácie Objednávky. Hodnotenie je prístupné od okamihu, keď je preprava dokončená, teda keď je vyložený tovar. Obchodní partneri sa môžu hodnotiť po dobu až 104 dní po vykládke. „Vzhľadom na dlhú splatnosť v logistike dávame našim zákazníkom príslušný dostatok času na vzájomné hodnotenie,“ vysvetľuje Gburek. „Pretože faktor platby je zásadný pre spokojnosť poskytovateľa prepravy.“

Používatelia systému si teraz môžu nechať svoju kvalitu a spoľahlivosť potvrdiť svojimi obchodnými partnermi. A kto hľadá nových obchodných partnerov, môže vo svojom rozhodnutí zohľadniť skúsenosti iných firiem. „Sme zvedaví, aký ohlas bude mať hodnotenie u našich zákazníkov,“ hovorí Gburek.

Viac informácií o hodnotení nájdete tu.

Stiahnuť tlačovú správu
Hore