TIMOCOM 26.08.2024
5

Vystavovateľ IAA 2024: TIMOCOM predstaví Road Freight Marketplace

Navštívte spoločnosť TIMOCOM na veľtrhu IAA Transportation 2024 pre logistiku, úžitkové vozidlá a dopravný sektor

Vystavovateľ IAA 2024: TIMOCOM

Všetky informácie o IAA Transportation 2024 v Hannoveri. Získajte viac informácií o TIMOCOM Road Freight Marketplace.

V septembri sa na hannoverskom výstavisku koná veľtrh IAA Transportation (predtým IAA Nutzfahrzeuge). Na najväčšom veľtrhu dopravy a logistiky v Nemecku sa v roku 2024 stretne približne 135 000 návštevníkov. Veľtrh sa zameriava na inovatívne témy týkajúce sa udržateľnosti, infraštruktúry a technológií v logistickom sektore.

Ako dôležitý partner dopravného priemyslu bude prítomná aj spoločnosť TIMOCOM. Na veľtrhu IAA 2024 sa predstaví Road Freight Marketplace so širokou ponukou služieb pre hladký priebeh logistických procesov v cestnej nákladnej doprave. V tomto článku na blogu nájdete všetky informácie o IAA Transportation Hannover, najdôležitejších vrcholoch programu IAA a vstupenkách na IAA. Navyše: Prečo sa oplatí navštíviť stánok TIMOCOM.

Žiadne dopravné zápchy, žiadne prekážky pri doručovaní a žiadny nedostatok dopravcov. Naopak, vyvážené kapacity nakladacích priestorov a transparentný logistický proces, v ktorom sa tovar dostane na miesto určenia bezpečne a bez čakania. „Svet bez logistických výziev“ sa z dnešného pohľadu zdá byť veľmi vzdialený. Pre TIMOCOM je to však vízia, na ktorej pracujeme každý deň. 

Plánujete navštíviť veľtrh IAA 2024? Navštívte nás v hale 13 v stánku C30 a diskutujte s nami o problémoch logistiky a digitálnych riešeniach. Dohodnite si stretnutie a zabezpečte si bezplatnú vstupenku na IAA!

Čo je IAA Transportation?

IAA Transportation je vrcholom logistických veľtrhov 2024. Toto podujatie sa považuje za medzinárodnú poprednú platformu pre logistiku, úžitkové vozidlá a odvetvie dopravy. Široké publikum sa tu stretáva každé dva roky. Na mieste sú prítomní špeditéri a logistici, obchodníci a nákupcovia, ako aj hostia z oblasti politiky a spoločnosti. 

Všetci spoločne sa odvážia pozrieť do budúcnosti odvetvia dopravy a logistiky. Veľtrh ponúka jedinečnú príležitosť dozvedieť sa o inováciách a trendoch v logistickom priemysle. Motto tohtoročného podujatia je „Ľudia a tovar v pohybe“. Zameriava sa preto na hlavný cieľ, ktorým je podpora klimatickej neutrality v logistike a doprave.

IAA Transportation 2024 pozostáva zo štyroch prvkov:

Exhibition: Spoločnosti z celého sveta predstavujú svoje najnovšie produkty a služby. Od moderných nákladných vozidiel a autobusov až po pokročilé telematické a softvérové riešenia. 

Exchange: Na konferencii IAA budú medzinárodní mienkotvorcovia a trendsetteri hovoriť o výzvach a víziách logistického priemyslu. Témami sú nabíjacia infraštruktúra, umelá inteligencia a autonómne vozidlá, obehové hospodárstvo a využívanie údajov. 

Excite: IAA Start-up Area ponúka mladým spoločnostiam príležitosť predstaviť svoje inovácie celému priemyslu. 

Experience: Pri testovacích jazdách na IAA budú mať návštevníci možnosť vyskúšať si najnovšie vozidlá priamo na mieste. Najprv na testovacej trati dlhej približne 2 kilometre na výstavisku. Po druhé, v prípade sériovo vyrábaných vozidiel s cestnou licenciou, aj na verejných komunikáciách.

Celkovo je veľtrh IAA Úžitkové vozidlá 2024 nepostrádateľnou platformou pre aktívne formovanie budúcnosti logistiky. Odborníci a vystavovatelia tu poskytnú cenné podnety, ktoré pomôžu pripraviť sa na budúce výzvy a príležitosti.

Kedy sa bude konať IAA Transportation 2024?

Tohtoročný veľtrh IAA Transportation sa bude konať od 17. do 22. septembra. Otváracie hodiny IAA  sú od utorka do nedele od 9.00 do 18.00 hod. Tip: Každý, kto plánuje stráviť na veľtrhu viac dní, by si mal včas začať hľadať ubytovanie.

Kde sa bude konať IAA Transportation 2024?

IAA 2024 sa bude konať na výstavisku v Hannoveri. Vďaka vynikajúcemu spojeniu sa sem ľahko dostanete autom, vlakom, autobusom alebo lietadlom. Informácie o parkovaní na IAA nájdete na webovej stránke Gesellschaft für Verkehrsförderung mBH (GfV). Lístok na parkovisko pre osobné vozidlo stojí 11 €.

Ako získam vstupenku na IAA?

Obchodní návštevníci potrebujú na vstup na podujatie vstupenku. Na výber sú rôzne vstupenky na IAA:

Permanentka: 74,00 €

Denný lístok v pracovný deň: 28,00 €

Popoludňajší lístok: 13,00 €

Zvýhodnený denný lístok: 9,00 €

Víkendový lístok na deň: 10,00 €

Tip: Vodiči nákladných vozidiel a autobusov si môžu zakúpiť „Driver Ticket“ za 8,00 € v pokladni. Na to je potrebná karta vodiča a platný preukaz totožnosti s fotografiou.

Dohodnite si stretnutie na stánku TIMOCOM v hale 13, stánok C30 a získajte vstupenku na IAA zdarma: Chcem si dojednať schôdzku

IAA 2024: Prehľad trendov 

IAA Transportation 2024 sa zameria na niekoľko kľúčových trendov, ktoré budú formovať budúcnosť logistického a dopravného priemyslu. Napríklad:

  • Autonómne riadenie: Autonómne vozidlá a asistenčné systémy pre vodičov zvyšujú bezpečnosť a efektívnosť cestnej premávky prostredníctvom pokročilých senzorov a algoritmov, ktoré znižujú nehodovosť a optimalizujú dopravné toky.
  • Umelá inteligencia: Umelá inteligencia zvyšuje efektivitu v logistike. Jej integrácia do aplikácií, ako je prediktívna údržba, optimalizácia trasy a autonómne vozidlá, zjednodušuje zložité úlohy. V logistickom softvéri je čoraz viac potenciálnych aplikácií umelej inteligencie, ktoré ďalej optimalizujú procesy.
  • Digitalizácia a vytváranie sietí: Digitálne pomôcky, ako sú telematické riešenia, systémy riadenia vozového parku a sledovanie v reálnom čase, zlepšujú logistické procesy. Umelá inteligencia a veľké objemy údajov spresňujú procesy, čo podporuje optimalizáciu dodávateľského reťazca.
  • Udržateľnosť a ekologické predpisy Kľúčovou otázkou zostáva udržateľná logistika. Najmä elektromobilita a alternatívne palivá. Efektívne dopravné riešenia, ktoré napr. predchádzajú jazdám naprázdno, sú tiež žiadané. 
  • Infraštruktúra a nabíjacia infraštruktúra: Rozšírenie nabíjacej infraštruktúry je pre elektromobilitu kľúčové. Rýchlonabíjacie stanice a inteligentné nabíjačky znižujú obavy z dojazdu a podporujú používanie elektrických vozidiel.
  • Multimodálne dopravné riešenia: Kombinácia cestnej, železničnej, leteckej a námornej dopravy optimalizuje dodávateľské reťazce. Táto integrácia šetrí čas a peniaze a zároveň chráni životné prostredie.

IAA: Objavte TIMOCOM Road Freight Marketplace

S viac ako 55 000 obchodnými partnermi zo 46 európskych krajín je TIMOCOM jednou z popredných búrz nákladov v Európe. K dispozícii je denne až 1 milión ponúk prepráv a voľných vozidiel. Road Freight Marketplace okrem toho digitalizuje, optimalizuje a automatizuje každý krok prepravného procesu pomocou mnohých ďalších služieb. 

TIMOCOM sa na IAA 2024 zameria na tieto služby: 

Burza nákladov od TIMOCOM: Rýchle a spoľahlivé vyhľadávanie a prideľovanie prepráv a voľných vozidiel. Ústredným bodom Road Freight Marketplace je jedna z najväčších a popredných európskych búrz nákladov s plánovaním trás a výdavkov.

Uzavretá burza nákladov od TIMOCOM: Spolupracujete radšej s dôveryhodnou sieťou obchodných partnerov? Vlastná uzavretá burza nákladov zjednodušuje poverenie preferovaných poskytovateľov prepravných služieb

Sledovanie zásielok v reálnom čase od TIMOCOM Vždy majte k dispozícii najdôležitejšie odpovede v reálnom čase vďaka Sledovaniu zásielok live: Kde je moja zásielka? Kedy bude moja zásielka doručená? Aký je stav zásielky?

Business Partner Check od TIMOCOM: So službou Business Partner Check si môžu zmluvní partneri okrem bezpečnostnej siete TIMOCOM nechať overovať aj sami seba. V profile spoločnosti sa potom zobrazí pečať Verified Company. To je výhoda pre klientov aj dodávateľov.

Ponorte sa do trhu cestnej nákladnej dopravy na stánku TIMOCOM. Naši odborníci vám podrobne vysvetlia všetky služby. Vychutnajte si lahodnú kávu od nášho baristu. Môžete tiež využiť naše exkluzívne veľtržné balíky.

Plánujete navštíviť veľtrh IAA 2024? Navštívte nás v hale 13 v stánku C30 a diskutujte s nami o problémoch logistiky a digitálnych riešeniach. Dohodnite si stretnutie a zabezpečte si bezplatnú vstupenku na IAA!

Staňte sa znalcom v odbore!

Nechajte si pravidelne posielať relevantné články, dôležité odborné príspevky a exkluzívne správy pre používateľov!


Prihlásenie na odoberanie noviniek

Hore