02.05.2021

Zaistite si cashflow: Platobná služba od JITpayTM pre zákazníkov TIMOCOM

Platba do 24 hodín - Ochrana pred otvorenými pohľadávkami - Odteraz pre zákazníkov TIMOCOM v Nemecku

Platobná služba od JITpayTM pre zákazníkov TIMOCOM

Erkrath, 19. 04. 2021 – Dôležitým predpokladom pre každú firmu je likvidita. S dlhými lehotami splatnosti, ktoré môžu byť až 60 dní, to však môže byť náročné. Aby zákazníci rýchlo dostali svoje peniaze, TIMOCOM a platobná služba pre logistiku JITpayTM teraz ponúka možnosť zaistiť platby prostredníctvom JITpayTM. Táto digitálna platobná služba je odteraz k dispozícii pre zákazníkov TIMOCOM v Nemecku. Už v tomto roku ju bude možné používať aj v ďalších európskych krajinách. Najprv bude nasledovať Holandsko, Poľsko, Slovensko, Slovinsko a Česko.

TIMOCOM odteraz spolupracuje s platobnou službou pre logistiku JITpayTM. Pomocou tejto digitálnej služby dostanú zákazníci v Nemecku svoje peniaze za realizované prepravné objednávky do 24 hodín. „Našim zákazníkom umožňuje vyriešiť jeden z ich hlavných problémov: rýchlu platbu za vykonanú prácu,“ hovorí Gunnar Gburek, hovorca a Head of Business Affairs spoločnosti TIMOCOM. V priebehu roka bude táto platobná služba poskytnutá aj v ďalších európskych krajinách.

Inteligentne: Tak funguje platobná služba JITpayTM

Zákazníci TIMOCOM z Nemecka môžu faktoring využívať po zaregistrovaní na webových stránkach JITpayTM. Prostredníctvom Smart Logistics System od TIMOCOM sa zákazníci dostanú do fakturačného centra JITpayTM, kde môžu po vybavení zákazky nahrať doklad o dodaní. Potom sa digitálne a automaticky vystaví faktúra. Za malý servisný poplatok budú peniaze do 24 hodín poukázané na účet zákazníka.

Bezpečne: Konečne možno počítať s platbami

Práve v nepokojných časoch dlhé lehoty splatnosti znamenajú pre logistické firmy veľkú výzvu. K tomu sa okrem toho pridáva neistota, či faktúry budú vôbec uhradené. Spolupráca firiem TIMOCOM a JITpayTM pomáha túto situáciu napraviť. JITpayTM ponúka stopercentnú ochranu pred výpadkami platieb a garantuje rýchly tok prostriedkov - aj v prípade dlhých lehôt splatnosti.

Jednoducho: Veľký úžitok s malými nákladmi 

Žiadne upomienky, žiadne dlhé čakanie na platbu: JITpayTM prevezme riziko, aj celú správu pohľadávok. Hlavne malým a stredne veľkým firmám faktoring prináša úľavu a navyše je jeho používanie jednoduché. Jediné, čo musí zákazník urobiť, je jednorazovo sa zaregistrovať a nahrávať doklady o dodaní. Zvyšok sa za neho vybaví digitálne.

 

„Tešíme sa na spoluprácu s TIMOCOM, aby sme spoločne dosiahli zlepšenie procesov v odvetví dopravy. Vybavovanie platieb a funkcia financovania v logistike budú čoraz viac zohrávať kľúčovú úlohu. Spoločne s TIMOCOM môžeme v tejto oblasti vygenerovať pre trh významnú pridanú hodnotu,“ hovorí Dr. Daniel Steinke, konateľ JITpay™.

„Spolupráca s JITpayTM je pre nás ďalší dôležitý posun v ponuke našich služieb“, hovorí Gunnar Gburek, hovorca a Head of Business Affairs spoločnosti TIMOCOM. „S touto digitálnou platobnou službou umožňujeme našim zákazníkom, aby vyriešili jeden zo svojich hlavných problémov: rýchlu platbu po vykonanej práci.“

 

Ďalšie informácie nájdete na www.timocom.de/services/factoring-kooperation-timocom-jitpay.

Stiahnuť tlačovú správu
Hore