22.02.2023

Nová funkcia: Cenové ponuky na prepravy zjednodušujú výber partnera v preprave

TIMOCOM spája ponuky dodávateľov na burze nákladov

Nová funkcia Cenové ponuky pre prepravy v TIMOCOM Marketplace

Burza nákladov od TIMOCOM je rozšírená o ďalšiu funkciu, ktorá šetrí čas. S funkciou „Cenové ponuky na prepravy“ môžu zadávatelia vyzvať potenciálnych obchodných partnerov, aby vyjadrili svoj záujem o prepravu a zároveň predložili svoje cenové predstavy. Ponuky sa dodávateľovi zobrazia priamo v jeho ponuke prepravy uverejnenej na burze. To šetrí čas a zlepší prehľad, najmä ak s TIMOCOM pracuje niekoľko disponentov jednej firmy.

Efektívne prideľovanie zákaziek napriek veľkému počtu ponúk

Kto používa burzu nákladov od TIMOCOM, využíva výhody veľkej siete. Špeditéri, dopravcovia a zasielatelia - viac ako 53.000 zákazníkov z celej Európy používa platformu, aby rýchlo a nekomplikovane našli nových obchodných partnerov a zadávali prepravy. Viditeľnosť je vďaka tomu ohromná. Čo je v zásade žiaduce, ale niekedy nevyhnutné usmerniť. „Pri žiadaných ponukách prepravy zadávatelia dostanú až 500 a viac dopytov,“ hovorí produktový manažér David Moog. „Záujemcovia kontaktujú disponentov e-mailom, telefonicky a četovou správou a zadávanie objednávok je preto toho zbytočne zložité.“


Funkcia „Cenové ponuky na prepravy“ teraz prináša efektívnejšie spravovanie ponúk. Vďaka nej môžu zadávatelia naďalej vyberať z určitého objemu ponúk a zároveň si udržia prehľad. Na prvý pohľad vidno, kto ponúknutú prepravu odvezie a za akú cenu. Navyše si v „Cenových ponukách na prepravy“ možno zobraziť dodatočné informácie, napr. o požadovaných ISO certifikátoch a nízkoemisných nákladných vozidlách.

This is an embedded image

FME Frachtmanagement Europa: Úľava pre disponentov

V spoločnosti FME Frachtmanagement Europa GmbH je efektivita neoddeliteľnou súčasťou firemnej filozofie. Táto špedícia z bavorského Hofu pôsobí v celej Európe a špecializuje sa na priame prepravy pre čiastočné a kompletné náklady a špeciálne prepravy. Vedúci špedície Christopher Kranholdt má z funkcie „Cenové ponuky na prepravy“ radosť. Jeho kolegom v dispozícii ušetrí pri vytváraní nových ponúk prepráv mnoho práce. „Moji disponenti tak ušetria čas a majú lepší prehľad o cenových ponukách v jednom okne. Vďaka tomu môžeme ešte rýchlejšie naplánovať vhodné nákladné vozidlo a zdĺhavé e-mailovanie a telefonáty patria minulosti,“ hovorí Kranholdt.


Novú funkciu majú odteraz k dispozícii všetci zákazníci TIMOCOM v Marketplace cestnej nákladnej dopravy bez zvýšenia ceny.

Stiahnuť tlačovú správu
Hore