Z domova 25.11.2022
2

Inkasné oddelenie TIMOCOM

Rozhovory so zamestnancami - výročie 25 rokov

Inkasné oddelenie - jubileum 25 rokov TIMOCOM

Pri príležitosti 25. výročia založenia spoločnosti TIMOCOM sme pripravili rozhovory so zamestnancami, ktorí sú v našej spoločnosti najdlhšie. Ako druhú vám predstavíme manažérku inkasného oddelenia Stanislavu Chocholovú.

Kto ste a čo robíte v spoločnosti TIMOCOM?

Volám sa Stanislava Chocholová a v TIMOCOM pracujem na pozícii vedúca inkasného oddelenia.

Aká bola vaša cesta v TIMOCOM? Ako dlho pracujete v spoločnosti TIMOCOM?

V TIMOCOM pracujem od roku 2013 a celý čas som stále v oddelení našej medzinárodnej inkasnej služby.

Čo vás spája so spoločnosťou TIMOCOM? V čom je vaša práca jedinečná?

So spoločnosťou TIMOCOM ma spája môj záujem o logistiku a o všetko, čo súvisí s medzinárodnou dopravou. Naša práca v inkasnom oddelení je jedinečná v tom, že v rámci riešenia otvorených pohľadávok našich zákazníkov veľmi úzko spolupracujeme s našimi kolegami naprieč Európou. Táto spolupráca prináša dennú komunikáciu s kolegyňami a s kolegami v centrále a pobočkách. Je to náročné, ale zároveň pre nás všetkých veľmi prínosné.

Aké boli vaše osobné úspechy počas pôsobenia v TIMOCOM?

Moje osobné úspechy sú zároveň úspechmi celého inkasného oddelenia. Darí sa nám v mnohých prípadoch pomôcť dopravcom, aby získali peniaze za realizovanú prepravu. Táto úspešnosť (v roku 2021 bola 87,6%) prináša radosť z dobre odvedenej práce a tiež pocit z výborného tímu ľudí na našej národnej aj medzinárodnej úrovni.

Čo si na spoločnosti TIMOCOM obzvlášť ceníte?

TIMOCOM je pre mňa firma, v ktorej sa mi dobre pracuje, mám tu možnosť uplatniť svoje znalosti, doterajšiu prax. Páči sa mi, že firma nestojí na mieste, a vyvíja sa.

Čím je váš tím výnimočný? (rutina/kohézia)

Výnimočné sú všetky moje kolegyne aj kolegovia naprieč Európou! Veľmi si ich vážim a oceňujem ich prístup k práci, ktorá nie je jednoduchá. Musíme vždy nájsť cestu a riešenie pre zákazníka. Nikdy nevieme, s akou problematikou sa v rámci inkasných príkazov stretneme, čo nové každý ďalší deň prinesie. V našom tíme pracujú silné osobnosti, ktoré ich práca baví.

Kam by ste sa chceli s TIMOCOM vydať?

Na firme TIMOCOM si cením široký register produktov pre dopravcov a snahu držať krok so zmenami v logistike, ktoré sú veľmi rýchle. Prajem si, aby TIMOCOM bol vždy tým, kto pre všetkých v logistike bude mať podanú ruku a pochopenie.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Obchodné oddelenie TIMOCOM: Rozhovory so zamestnancami - výročie 25 rokov

Na začiatku bola viera v dobrú vec: TIMOCOM spojil celú Európu

25 rokov spolupráce: Spolupráca INA TRANS s.r.o. a TIMOCOM

Staňte sa znalcom v odbore!

Nechajte si pravidelne posielať relevantné články, dôležité odborné príspevky a exkluzívne správy pre používateľov!


Prihlásenie na odoberanie noviniek

Hore